Hvilket logo passer til et kolonihistorisk videns- og formidlingscenter? Og hvad er et godt logo? Det vil vi gerne høre din mening om, og derfor har vi lavet denne afstemning. 

Du kan stemme på det logo, du synes bedst om ved at # dit svar i kommentarfeltet. Har du et tredje forslag og en holdning til, hvad et godt logo er, så skriv endelig også dette i kommentarfeltet.

Kolonihistorisk-Center-elimination-game1

Kolonihistorisk Center er interesseret i din holdning om, hvad der kendetegner et godt logo.

11 thoughts on “Hvilket logo passer bedst?

  1. Et alternativ er at afvente kommentarer på generalforsamlingen og samtidig melde ud, at den nyvalgte bestyrelse bør kunne sætte ny forslag i arbejde. Skibe er selvfølgelig forudsætningen for kolonier, men kolonier er noget udpræget landfast, så fort og flag
    er én mulighed og en rent grafisk (Navn, initialer) en anden..

  2. Ingen af delene. Jeg kan godt lide det grafiske udtryk ved fregatten, men den konnoterer også samtidig imperialisme. Uden noget i logoet, der indikerer en modstand mod dette (eks. en streg over el. lign.), kommer det og så formålet med foreningen til at sende to modstridende signaler.

  3. Ideen med et (historisk) skib som del af logo er fin, evt en anden genstand der repræsenterer emnet – fx land/søkort. Dog ikke for meget fokus på skibe/søfart…da kan logo ende med at signalere ‘søfartsmuseum’. Jeg foretrækker alt i alt et logo, der er mere moderne og enkelt i sit udtryk (end eksemplerne). En anden ide: brug selve navnet som logo, synes faktisk det ser godt ud som det står her øverst på hjemmesiden.
    Jeg har selv erfaring med at skulle finde et logo til en forening og vi endte med at få opgaven løst hos et komm.bureau (efter vi selv havde prøvet os frem + udskrevet en konkurrence). Det kan jeg klart anbefale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *