Kolonihistorisk Center venter i spænding: Offentliggørelse udskudt

Offentliggørelsen af vinderne af idekonkurrence er udskudt pga. stor deltagelse.

Interessen for at deltage i Københavns Kommunes idékonkurrence for en ny kultur og fritidsfunktion på Christiansholm har været større end forventet. Derfor venter vi i Kolonihistorisk center stadig i spænding.

Kolonihistorisk Center deltager i idekonkurrencen for en ny kultur og fritidsfunktion på Christiansholm. Foreningen har indsendt et forslag om at etablere et Kolonihistorisk Center på Christiansholm, fordi holmen ligger ideelt placeret i forhold til formidlingen af kolonitidens historie.

Københavns Kommune skriver nu, at cirka 160 forslag er blevet indsendt til idékonkurrencen og de tre borgmestre og Københavns Kommune brug for mere tid til at vurdere forslagene. Offentliggørelsen af vinderne af idekonkurrencen er derfor udskudt.

Arrangementet skulle have fundet sted d. 28. april, men er flyttet til den den 29. maj kl. 15.30 til 17.00 i Festsalen på Rådhuset.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *